aclogo

REC

TERVETULOA

kuvakalleria
blogi
Foorumi
fire

Päivitetty 5.5.2019

Katso yhteystiedot MINÄ osiosta jos haluat kysyä kiteistä taikka muusta.

POWERPOLE JAKO BOKSI

Tämä oli pikainen kerhon OH6AC projekti kun yhtenä kerhoiltana suunniteltiin moinen virranjako loota elikkäs powerpole jako. Kaupallisia on myös saatavana mutta aina tilattava melkein jenkeistä. Päädyimme siihen että jaossa on 5kpl ulostuloja jotka on suojattu sulakkeilla ja sen palaminen ilmoitetaan ledillä. Syöttö tähän voidaan tuoda kummasta päästä tahansa ja tällä tavalla niitä voi ketjuttaa X määrän. Virtaa liittimet kestää 30A joka varmasti riittää moneen tarpeeseen. Mahdollisuus ketjutukseen käyttää 3 liitintä jolloin ainakin virta on riittävä. OH6OW Junnu suunnitteli kotelon, joka alunperin piti tehdä kokonaan samasta 1.5mm alumiinista. Mutta sattumalta löyty L-profiili jota on muutenkin etsitty pitkään. Joka muutti kotelon paljon helpommaksi toteuttaa. Kuvat kertoo enenmmän jotenka en ala sen rakennetta kertomaan. Teimme myös sähkökouruun menevän etupaneelin, koska sitä kyseltiin.

Powerpole kittiä saa osina,kasattuna, tai pelkkää korttia ihan miten haluaa.

Hinnasto löytyy täältä OH6AC

Kuvallinen ohje liittimien asennuksesta tästä PDF 11.2.2009

HUOM!! Uudessa levyssä liittimet asennetaan piirikortin painatuksen mukaan.!!! Bugi korjattu  21.09.2009

KOTISIVUILLE

levy1

Tässä uusi kortti jossa nyt liittimet merkitty oikeinpäin. Vielä kortteja on muutaamia.

m_DSC04048
m_DSC04046
m_DSC04043

Kolme powerpole jako boksia on kytketty peräkkäin. Yhteensä 15 kpl sulake lähtöjä.

m_DSC04058

Tältä näyttää kasattu kortti. Huomaa että osat on juotettu alapuolelle, ei maskin mukaan koska se on peilikuva.

m_DSC04116
m_DSC04112

Tässä olen autoon asentanut jako laatikon. Hyvin sopii olemaan penkin alla koko laatikko. Lukituksen olen tehnyt 1.5mm2 kuoarilangasta, jolloin ne ei lähde irti tärinästä.

m_DSC04169

Tässä tämä kätevä L-lista profiili johon menee 2mm al levy. Nyt kotelon koko ei ole enään este. Tätäkin saa OH6AC kerhon kautta.

[Etusivu] [Minä] [Mikrokontrollerit] [Radioamatööri] [RB58VY 50MHz] [RC25 APRS] [SDR Radio] [ACVNA60] [SMD tracker] [PSEUDO] [Powerpole] [LNA-5] [80mTransceiver] [USB->RS-232] [Sääasema] [OpenTracker OT2+] [CTCSS Tone] [Antenni vaihtaja] [Antennianalysaattori] [Eletroniikka] [HIFI] [Linkit] [Piirikortit PCB] [CNC-jyrsin] [Myydään] [Kylpytynnöri] [PCB Ohjelmat] [3D tulostus]