aclogo

REC

TERVETULOA

kuvakalleria
blogi

Tee se itse kylpytynnöri

Tarkotus tehdä tähän ohjeita miten teet itse kylpytynnörin. Kustannukset ovat paljon vähemmän mitä kaupassa pyydetään. Lopputulos on ihan sama ja parempikin riippuen millä ominaisuuksilla sen tekee. Itsellä olisi ajatus vielä lisätä poresuuttimet koko tynnöriin. Nyt on kamiina suunniteltu ja mahdollisesti valmistuu lähiaikoina. Se on sivustatäytettävä versio. Halvin oli 900 euroa kun valmiita kyselin, siis ihan törkeä hinta ainakin minun mielestä. Tietäähän sen että ne haluaa vaan myydä valmiita ja eivät todellakaan tykkää tälläsistä tee se itse tekiöistä. Siksi tarkotuksena olisi tehdä jonkinmoinen ohje että muutkin pystyvät tekemään. Operaatio on yksinkertainen, mutta ensimmäisen kanssa aina menee aikaa väkisin kun keksii hyvät niksit. Tapoja on yhtämonta kuin tekijääkin. Pohjan ja seinien kustannus oli 230 euroa.

Ajatukset muuttuneet kaminan suhteen siten että se tulee mitä ilmeisemmin olemaan öljypoltin versio. Olen yhden ohjausyksikön sellaseen rakentanut ja pelaa mitä loistavimmin. Lämmitysaika on noin 2,5-3 h ja öljyä kuluu noin 5-7 litraa lämmityskerta. Kaikenlisäksi se on kätevä ja helppo käyttää, nappia painamalla saat lämmöt päälle.

 

pohja1
Foorumi
fire

Päivitetty 5.5.2019

poha seina1

Katso yhteystiedot MINÄ osiosta jos haluat kysyä kiteistä taikka muusta.

[Etusivu] [Minä] [Mikrokontrollerit] [Radioamatööri] [Eletroniikka] [HIFI] [Linkit] [Piirikortit PCB] [CNC-jyrsin] [Myydään] [Kylpytynnöri] [PCB Ohjelmat] [3D tulostus]

KOTISIVUILLE