Olisiko kerrankin Britit järjissään?

Juhannuksen parhain uutinen se jotta Britit äänesti EU:sta lähtemisen puolesta. Kansa on puhunut joten kannattaa uskoa sitä. Pieni pelko on se kun on pieni määrä ihmisiä tuolla hallituksessa joka sinuaa lopullisesti sen jotta aletaanko irtaantumaan, niin siellä EU paska lopparit voi kääntää pään. Toki jos ei erotakkaan vaikka yli puolet haluaa niin voi olla jotta alkaa pieni kahina.

Naurettavaa on seurata tätä valtamedia uutisointia. Kaivetaan koko ajan miten punta, pörsit ym tulleet alas. Tällä yritetään luoda mieltä ihmisille suomessa jotta ei missään nimessä kannata lähteä EU paskasta. Kaikki on toitottanut miten nyt kaikki romahtaa kun britit päättää lähteä pois. Tilanne on kuitenkin niin jotta aluksi voi tulla pieni lasku mutta lopuksi on voitton puolella. Kukaan ei määrää ja rahat jää kotimaahan.

Toivon sydämmestä jotta tämä saatanallinen EU hajoaa pihkoin, sillä ei suomella ole ainakaan varaa olla siinä. Koska muutenhan täältä ei pääse pois kun kaikki suomen herrat nuolee tuota merkkelin vanhan akan persettä minkä kerkiää. Hyi saatana jotta onkin kuvottava ämmä.

Toivotetaan nyt kuitenkin hyvää Juhannusta ja pysytään pinnalla. 🙂

 

Kuva Ylen valhe sivulta
Kuva Ylen valhe sivulta

Jätä kommentti

Secured By miniOrange